Likefestoon / Aktuális / Elismerést kapott a Barangoló közösségi munkájáért

Elismerést kapott a Barangoló közösségi munkájáért

Pusztaföldvár és Nagybánhegyes után ismét Dél-Békésbe vándorolt a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsának serlege, a végegyháziak tevékenységét ismerték el.

A végegyházi civilek négy éve csatlakoztak a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsához, igyekezve aktív szabadidős tevékenységgel színesíteni a palettát. A Tanács szombaton tartotta éves közgyűlését, mely kellemes meglepetéssel zárult a Barangoló Közhasznú Egyesület számára.

A megyei szervezet 2002 óta vándorserleget ad át a szervezett szabadidős programok elismeréseként egy-egy tagközösségének, ezt a serleget idén a végegyháziak kapták közösségi munkájuk elismeréseként.

– Egy éven keresztül tehát mi őrizzük majd a serleget, és igyekszünk ezután is gazdag szabadidős tevékenységgel gazdagítani településünk életét – nyilatkozta Horváth Judit egyesületi elnök.

Az április 7-én megrendezett gyűlésen szó esett továbbá a jövőbeni tervekről, Domokos András, a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa elnökének beszámolója szerint több mint 800 sikeres, hagyományosnak tekinthető, az egészséges életmód terjesztése érdekében nagy tömegeket megmozgató, minden korosztályt átfogó rendezvényt bonyolítanak le az év során Békés megyében. Mint elhangzott, ezeken keresztül tudatosítják majd, hogy az egészségnél és a közösen átélt élményeknél nincs nagyobb kincs.

Fotó forrása: egyesület

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.