Likefestoon / Aktuális / Beteg gyerekeknek gyűjtöttek a Tótkomlós Racingen

Beteg gyerekeknek gyűjtöttek a Tótkomlós Racingen

A hétvégén hatodik évéhez érkezett a Tótkomlós Racing-Kárai Exlusive Racing Car Service Kupa, ami idén sem csak a benzingőzről és a versenyzésről szólt, hanem a tókomlósi beteg gyerekeknek is gyűjtöttek.

Az idei volt a hatodik alkalom, hogy megrendezték a Tótkomlós Racing-Kárai Exclusive Racing Car Service Kupát, ami az AMTOSZ Power Sprint országos kupaforduló első állomása és dél-magyarországi területi bajnokság is.

A szombaton kezdődő kétnapos verseny nem csak a sebességről szólt, ahogy az már megszokott, a Tótkomlósi Autósport Egyesület a Tótkomlósi Evangélikus Egyházközséggel együttműködve a város beteg gyermekeinek megsegítésére szervezett gyűjtést. A helyszínen adományokat lehetett felajánlani, illetve beszállókártyát lehetett vásárolni az egyik versenyautóba, amelyből a befolyt teljes összeget felajánlották.

A Tótkomlós belvárosban lezajlott viadalon három fő kategóriában, S csoportban (S 1-3), HS (Hobbi Széria) csoportban (HS 1-4) és M (meghívásos) csoportban lehetett nevezni, amely lehetőséggel 50-nél is többen éltek. A futamok végeredményeit megtalálják a következő linken: http://nadi.video.hu/pdf/2015_05_24_6_totkomlos_racing_eredmenyek.pdf.

11246182_477350529089165_3119066191235259664_n

A bajnokságról egy összefoglaló videó is készült, amelyet ide kattintva tekinthetnek meg: http://www.rallymedia.tk/main/2015/05/25/vi-totkomlos-racing-2015-video/.

Az adománygyűjtő akció bevételét május 31-én, délelőtt 10 órakor, egy Hálaadó Istentisztelet keretében adják át a Tótkomlósi Evangélikus Templomban.

Juhász Ádám

Fotó: Tótkomlós Racing facebook

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.