2020. június 3. szerda
Likefestoon / Aktuális / Az utolsó másodpercek döntöttek

Az utolsó másodpercek döntöttek

A hazaiak kezdtek jobban, és az 5. percben 3-1-re vezettek.

A folytatásban is a csurgóiak akarata érvényesült, a 10. percben már a hazaiak négy gólos előnyét mutatta az eredményjelző. Ezt követően az orosháziak az irányító Morva negyedik góljával 8-6-ra felzárkóztak. A házigazdák négy góllal elhúztak, de a vendégek nem adták fel, és a 26. percben egy gólra feljöttek.

Szünet után Antal egyenlített, sőt a vezetést is átvette a 35. percben az OFKSE. A csurgóiak erősítettek, és előbb egyenlítetek, majd öt gólos előnyre tettek szert a félidő közepén, a jól küzdő, de többször is hibázó orosháziak ellen. A hajrában a vendégek nem adták fel, és többször is egy gólra megközelítették a házigazdát, sőt az egyenlítés is sikerült az 57. percben. A hazaiak tizenöt másodperccel a vége előtt lőtték a győztes gólt.

Miután a Vác és az FTC nyert, így a 6 pontos orosháziaknak már nincs esélye a bennmaradásra, hiszen a legjobb bennmaradó helyen álló Fradinak már 13 pontja van.

– Izgalmas, fordulatos mérkőzés volt, csapatomat most meg kell dicsérnem, mert jó tartással és okosan játszott – értékelte a mérkőzést Bakó Botond vezetőedző.

Csurgói KK — Orosházi FKSE-LINAMAR 29-28 (16-15)

K&H liga férfi kézilabda-mérkőzés, Csurgó, 600 néző. V.: Bíró Á., Kiss O. Csurgó: Balogh T. — VASIC 8 (1), Ferreira 3, HANUSZ 5, Cehte 2, Kovacevic 1, Hadziomerovic 2. Cs.: Balogh Á. (kapus), Varjú, SZEITL E. 3, Josic 2, Jerebie, Gazdag 2, Pavlovic, Tóth A. 1, Géczi. Vezetőedző: Bencze József. Orosháza: SZABÓ L. — Pásztor M., Ferenczi, MORVA 6, Markoski, Stranigg 3, NÉMETH L. 6. Cs.: Herjeczki (kapus), Mihály, Braz 3, ANTAL 3, Knezevic 4, Gyene, Németh G. 3, Balázs, John. Vezetőedző: Bakó Botond.

Forrása: beol.hu

Fotó: Csurgói KK

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Nyitnak a játszóterek

A korlátozások további enyhítése után Mezőkovácsházán ismét igénybe lehet venni a közösségi számára korábban nyitott …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.