Likefestoon / Aktuális / Az orosházi Zipperer Viktor körbefutotta az országot

Az orosházi Zipperer Viktor körbefutotta az országot

Zipperer Viktor, a Szentesen dolgozó szerződéses katona, orosházi sportember több, mint 50 napig szelte hazánkat. Határfutóként 14 megyét érintve körbefutotta Magyarországot.

Zipperer Viktor két hónap alatt 1800 kilométert teljesített. A napsütés nyomait arcán, lábán hordozva, lebarnulva futott be Orosháza főterére, majd a városházára csütörtökön délután. Szerettei mellett ismerősök, sportolók, sőt, Gazsi Sándor a város sportbarátainak nevében fogadta, és átadott egy serleget is a futónak.

Közösségi oldalán Zipperer Viktor úgy fogalmazott útja során: „azt hiszem, valami fantasztikus történik velem, képes leszek megvalósítani egy hihetetlen álmot, amit én magam is nagyon elérhetetlennek találtam”.

Viktort semmi nem akadályozta a megvalósításban. Fújhatott viharos erejű szél, eshetett eső, szikrázó napsütésben is rótta a kilométereket, elkoptatva 2 pár futócipőt (a harmadik lábbelit megkímélte kimenő, városnéző cipőnek).

 Zipperer Viktor10325195_845890118823891_8958348668377127943_n

A testnevelő, katonaember már indulásakor tisztában volt azzal, sokat ki kell bírnia. Kibírta. Az országhatár mentén körbefutotta hazánkat, naponta 35 kilométert teljesítve.

Egyik emlékezetes helyén, Ózdon rendőrautós felvezetést kapott, bringások kíséretében, tiszteletére egy helyi tehetség még énekelt is neki.

Juhász Ádám

Fotó: Zipperer Viktor facebook

Forrás: beol.hu

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.