Likefestoon / Aktuális / Adni öröm! – Az OFKSE is csatlakozott

Adni öröm! – Az OFKSE is csatlakozott

Az élvonalban szereplő Orosházi Férfi Kézilabda SE berkeiben fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást. Az „Adni öröm!” élelmiszergyűjtő akcióhoz csatlakozva segítettek.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az idei évben is megszervezte az „Adni öröm!” országos élelmiszergyűjtő akcióját. A szolgálat orosházi csoportjának önkéntesei december 15-től, egy orosházi élelmiszerlánc üzletében várják a felajánlásokat, elsősorban tartós élelmiszer formájában. Az Orosházi FKSE-LINAMAR néhány játékosa az egyesület nevében adakozott.

– Fontos egyesületünk számára a társadalmi szerepvállalás. Számos olyan eseményünk, tevékenységünk volt idén is, amelyek ezt mutatják. Az ünnepvárás időszakában is csatlakozunk a karitatív kezdeményezésekhez, hogy minél többeknek legyen örömteli karácsonya. Sokat kapunk az orosháziaktól egész évben, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten adni is – emelte ki Vajer Tamás elnök az orosházi egyesület honlapján olvasható nyilatkozatában.

Az OFKSE tartós élelmiszerekből álló adományát Frankó Attila, a szeretetszolgálat helyi képviselője köszönte meg Buday Dániel orosházi vezetőedzőnek. Az „Adni öröm!” akció során az Orosházán összegyűjtött adományokat helyben élő, nélkülöző családok és rászorulók kapják meg.

Az országos kezdeményezést idén már a huszadik alkalommal szervezték. December 15-20. között hazánkban 165 helyszínen, mintegy kétezer önkéntes gyűjti a Magyar Szeretetszolgálat részéről a felajánlásokat. Az elmúlt évben 257 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze, melyből több mint harmincezer ajándékcsomagot készített a szeretetszolgálat. Az akcióról további részleteket ide kattintva olvashatnak.

Betkó Tamás Dávid

Fotó: Domján Róbert, forrása: ofkse.hu

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.