2020. február 24. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Zöldségesből kávéház

Zöldségesből kávéház

Eredetileg édesanyjának építette az üzlethelyiséget, mára viszont már egészen más arculattal a saját ötletei alapján működő sikeres vállalkozásként üzemelteti büféjét Szakál János.

Csanádapácán a buszfordulónál nyílt meg a Szakál Büfé, ahol péksüteményektől a tortákig minden édesség kapható, ami szem-szájnak ingere.

– Harminc évvel ezelőtt édesanyámnak építettem az üzletet. Kezdetben zöldség és élőhal árusítást folytattunk, majd kiadtuk bérbe az épületet. Mindig érdekelt a vendéglátás, és amikor láttam, hogy megkezdték a buszforduló és környéke felújítását, lehetőségnek tekintettem arra, hogy megvalósítsam egyik álmom. Akkor ért meg bennem a gondolat, hogy újraindítom az üzletet, mint büfé, ahol italként teát, kávét, forró csokit és kapucsínót, továbbá cukrász- és péksüteményeket, tortákat, nyáron pedig lágyfagyit árulok. Elsődleges célom az volt, hogy a település központjában egy igényes és esztétikus környezetet alakítsak ki, ahova a vendégek szívesen betérnek. Ha valami szép, az a településnek is szép – nyilatkozta Szakál János, a büfé tulajdonosa.

DSCN1861A tulajdonos hozzátette, hogy bekapcsolódott a totalizatőr-rendszerbe, amely lehetővé teszi, hogy a büfében lóverseny fogadásokat kössenek, ugyanis Magyarországon megszűnt a bukméker fogadás, és ez a rendszer az elfogadott.

Hajdú Edit  

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.