2019. november 20. szerda
Likefestoon / Aktuális / Zöld-fehér nap a Schénerben

Zöld-fehér nap a Schénerben

A tanulás és a fair play játék fontosságára hívták fel a figyelmet szerdán a medgyesegyházi Schéner Mihály Általános Iskolába látogató sportolók. A Fradi-suliprogram keretében az iskola vendége volt Mogyorósi Péter, a Ferencvárosi Torna Club kommunikációs menedzsere, Sas Sándor paralimpikon erőemelő és Oroszi István futballista.

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-és kézilabdacsapatának 1-1 tagjával találkozhatnak a medgyesegyházi iskola diákjai szerdán. A Fradi-suliprogram 2 évvel ezelőtti létrejötte óta 130 tanintézmény 35 000 diákja ismerkedhetett meg a klub sikeres sportolóival, akik a tanulás és a rendszeres mozgás fontosságára hívják fel a gyerekek figyelmét.

Paraerőemelő Sas Sándor, valamint a labdarúgó Oroszi István is a medgyesegyházi Schéner Mihály Általános Iskolában jártak.

Az élménybeszámolók mellett nem érkeztek üres kézzel: a feltett kérdésekre jól válaszolók zöld-fehér tárgyakat, illetve az érdeklődők a Ferencváros következő – április 21-i – hazai mérkőzésére belépőjegyet kaphattak a Groupama Arénába, melynek révén 1 fő 18 éven aluli gyermek 1 fő felnőtt kísérővel ingyen nézheti meg a meccset.

Fotó: Schéner Mihály Általános Iskola

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.