2018. január 17. szerda
Likefestoon / Aktuális / Világverseny: dél-békési bothúzók a mezőnyben

Világverseny: dél-békési bothúzók a mezőnyben

Ismét „ringbe szállnak” Dél-Békés sportolói, akik legjobb formájukban indulnak neki a hétvégi Világkupának, ahol a világ legjobbjaival mérkőznek majd meg.

A „Deli Team” nem egyszer bizonyította már tehetségét a térségünkben is egyre népszerűbb bothúzásban, ezúttal a világ legjobbjai ellen lépnek színre, a hétvégén Győrben, az első hazai rendezésű világversenyen, a Bothúzó Világkupán versenyeznek majd.

– Mindenki a legjobb formájában van, nincs sérülés, a súllyal sincs semmi probléma senkinél, tehát azt mondhatom, hogy egy minimális szerencsével bárki dobogóért harcolhat a világbajnokokkal megtűzdelt mezőnyben – részletezte hírportálunknak Deli Tamás, edző és versenyző.

Megtudtuk, Varga Fanni Rebeka a -65-ös kategóriában, Rajos Erik a juniorok között, Nima Alex a -70kg, Klemm Richárd -90kg és Deli Tamás a -105kg-osok között teszi próbára erejét, kitartását és rátermettségét.

A battonyai edző azt mondja, ha bárki a közelben jár, nyugodtan kilátogathat a győri olimpiai parkba, hiszen ingyenes belépés mellett biztathatja a viharsarki sportolókat.

Szerzőnk: Kiss Anna

Nézze meg ezt is!

Jelentkezőket várnak a szavazatszámláló bizottságokba

Várják a jelentkezéseket a helyi választási bizottságok az április 8-ai országgyűlési választás szavazatszámláló bizottságaiba. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.