2018. december 17. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Vasárnaptól lezárják Orosháza rendezvényterét

Vasárnaptól lezárják Orosháza rendezvényterét

Hamarosan megkezdődnek az adventi vásár előkészületei, ezért a Közterület-felügyelet tájékoztatása szerint vasárnap estétől lezárják Orosháza főterének rendezvényterét. Az ott lévő parkolókat az ünnepi időszak végéig nem lehet majd használni.

November 13-án, hétfő reggel megkezdődik a karácsonyi vásár, az adventi rendezvények területének kialakítása, valamint a jégpálya építése Orosháza főterének rendezvénytéri részén. Így az ott lévő parkolókat november 12-én, vasárnap este 22 órától lezárják, egészen az ünnepi időszak végéig, azaz januárjának elejéig.

Annak érdekében, hogy az első adventi gyertyagyújtás idejére a város a megszokott, szép, ünnepi arcát mutathassa, a Közterület-felügyelet munkatársai kérnek mindenkit, hogy szíveskedjenek tudomásul venni a fentieket és segíteni az ott dolgozók munkáját azzal, hogy a járművekkel nem akadályozzák a munkálatokat.

További fontos tudnivaló, hogy a Dottó-vonat sem közlekedik már idén menetrend szerint, így a főtéri, út menti megállója (a hivatallal szemben) egészen 2018. tavaszáig igénybe vehető parkolásra. A vonat az ünnepi időszak alatt alkalomszerűen közlekedik, melyről kihelyezett tájékoztatók nyújtanak majd információt a későbbiekben.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.