2019. január 19. szombat
Likefestoon / Aktuális / Újabb jelentős beruházás valósulhat meg Kevermesen

Újabb jelentős beruházás valósulhat meg Kevermesen

Örömhírt közölhetett Lantos Zoltán polgármester, tréner a futballedzésre érkező gyerekekkel a napokban. Hamarosan modern öltözőben készülhetnek fel az edzésekre, mérkőzésekre a sportolók.

Mintegy 16 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás érkezik a dél-békési Kevermesre egy kormányhatározat eredményeként. A forrásból a műfüves sportpályánál épülhet egy multifunkcionális vizesblokkal ellátott öltöző. Ez már régi álma a helyieknek.

– Különösen fontos, hogy a térség fiatalsága minden lehetséges támogatást megkapjon. Minél több a kulturált kikapcsolódási lehetőség és a sportlétesítmény, annál több és nagyobb kitörési lehetősége van az ifjúságnak, annál egészségesebb és kiegyensúlyozottabb lesz az életük. Mégsem volt ez mindig így, az elmúlt évtizedekben sokszor érezhettük úgy – talán joggal –, hogy az országban történő pozitív változások, a jó irányba mozduló folyamatok ide mintha ritkábban, erőtlenebbül értek volna el. Ami máshol természetesnek tűnő adottság volt, az itt hiányzott és a vágyaink között szerepelt – emelte ki Lantos Zoltán polgármester.

A településvezető hozzátette, az álom nem valósulhatna meg a térség országgyűlési képviselője nélkül, hiszen az első körben elutasított pályázatukat Simonka György lobbierejének és kitartásának köszönhetően mégis támogatásban részesítették.

A képviselő hírportálunknak elmondta, a munkát folytatják, nem csak Kevermesen, hiszen a körzet valamennyi településén azért dolgoznak, hogy az itt élők igényeire alapozott fejlesztések mielőbb megvalósuljanak.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.