2018. december 16. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Újabb határvadászképzés indult Orosházán

Újabb határvadászképzés indult Orosházán

19 határvadász hallgató kezdte meg tanulmányait Békés megyében, Orosházán.

Békés megyében is folytatódik a rendőrség 3 ezer fős létszámfejlesztése keretében szervezett, kihelyezett, iskolarendszeren kívüli őr-járőrtárs képzés. Orosházán, 2017. november 6-án 19 leendő határvadász kezdte meg tanulmányait. A képzés tizedik ütemének ünnepélyes megnyitóján Nagy Miklós r. ezredes, a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának igazgatója, parancsnok-helyettese köszöntötte a hallgatókat.

A rendezvényen részt vett Vörös Tibor r. alezredes, a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium osztályvezetője, Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és Berczi László, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője.

A képzéssel párhuzamosan folytatódik a toborzás. Békés megyében is várja a rendőrség a hivatásos szolgálat, illetve a határvadász pálya iránt érdeklődők jelentkezését. Bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információkat kérni, illetve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjai folyamatosan járják a megye településeit. A rendőrség honlapján is minden információ megtalálható a képzésről, illetve a jelentkezés feltételeiről – olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Fotók forrása: police.hu

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.