2020. március 30. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Újabb felajánlás – Az ITO-n fekvő betegek is tévézhetnek

Újabb felajánlás – Az ITO-n fekvő betegek is tévézhetnek

Sorra érkeznek az adományok a dél-békési egészségügyi intézménybe. Mostantól az intenzív osztályon fekvők is könnyebben viselhetik a kezelést.

Korábban már többször írtunk arról, hogy a felajánlások érkeznek az Orosházi Kórházba a betegektől, akik így fejezik ki hálájukat a szakemberek felé. Ilyen volt például az ősz során, amikor a fül-orr-gége osztályra egy hálás betegnek köszönhetően két televízió, DVD lejátszók és mese DVD-k érkeztek, így a gyermekek mesenézés közben gyógyulhattak. A napokban újabb televízió adomány érkezett, mely által a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályon fekvő betegek is könnyebben viselhetik a gyógykezelést.

Az intézmény beszámolójából kiderült, még augusztus végén szenvedett súlyos motorbalesetet Dominkó Gábor, aki hosszú ideig gyógyult az ITO-n. A Dominkó család hálája jeléül egy vásárlási utalványt adományozott az intenzív osztálynak, az ebben szereplő összeget pedig kiegészítette egy orosházi informatikai szaküzlet. Így tudták megvásárolni Mostan nagyképernyős televíziót, ami a betegek osztályon való tartózkodását teszi elviselhetőbbé.

Fotó: Püspöki Zsolt/Orosházi Kórház

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.