2018. július 18. szerda
Likefestoon / Aktuális / Új üzem Orosházán

Új üzem Orosházán

Üzemet létesített a Woertz AG Orosházán, a Gyártelep utcában. A 85 éves  svájci cég magyarországi leányvállalatánál speciális elektronikai csatlakozókat szerelnek össze. A cég a tervek szerint év végére két műszakban 30 dolgozót foglalkoztat majd. A létszámot fokozatosan töltik fel.

Az ünnepélyes üzemnyitón Carole Woertz, a Woertz AG menedzsere vágta el a szalagot. Mint mondta, az anyacég elhatározása, hogy Orosházán is sikeresen legyen a gyártás, munkahelyeket teremtsenek.

Dr. Becsey Zsolt, a külügyminisztérium külgazdasági koordinátora örömmel üdvözölte a hazai lehetőségekben hosszabb távon gondolkodó külföldi vállalkozást. Kiemelte, a későbbiekben, a politikai szándék szerint, kormányzati segítséget is nyújthatnak a cégnek.

Dr. Dancsó József, Orosháza polgármestere a munkahelyteremtés jelentőségét emelte ki. A távlati célok kapcsán reményét fogalmazta meg, hogy a jövőben minél több hazai beszállítóval dolgozik majd együtt a Woertz, az önkormányzat fejlődésük segítése érdekében továbbra is partner lesz – adta hírül az Oroscafé.

(fotó: Oroscafé)

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.