2018. december 16. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Új, modern és nagyobb teherbírású lift az Orosházi Kórházban

Új, modern és nagyobb teherbírású lift az Orosházi Kórházban

Csendes, ízléses és energiatakarékos – új lift állt szolgálatba az Orosházi Kórház főépületében. A két régi felvonó közül az egyiket kicserélték, így gyorsabban, halkabban – és ami fontos – kezelő nélkül közlekedhetnek a betegek és a dolgozók.

Az Orosházi Kórház biztosítani szeretné a mindenki számára biztonságos, megbízható, kényelmes és akadálymentes közlekedést a nap 24 órájában, ezért pályáztunk az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál a felvonó cseréjére. Az elmúlt hónapok beépítési munkáit követően a kivitelező a közelmúltban beüzemelte az egyedi tervezésű és gyártású új Schindler személyfelvonót, amit már mindenki használhat.

Az új lift teherbírása 1600 kg, maximum 21 fő utazhat egyszerre benne. Az új felvonó kezelő nélkül működik, azonban a vezérlőpanel kezelése egyszerű, így biztonságos és kényelmes közlekedést biztosít idősnek, fiatalnak, beteg és mozgásában korlátozott személynek egyaránt. Fontos változás még, hogy decembertől a másik, régi liftet kizárólag a kórházi személyzet használhatja majd!

A beépített felvonó kiváló kombinációja a teljesítménynek, a felhasználási területnek és az esztétikának, illetve optimálisan használja ki a rendelkezésre álló helyet az aknában. A modernizáció során kiemelt figyelmet kapott a magas minőségi előírások betartása az utasbiztonság, a rendelkezésre állás és az üzemeltetés területén.

A megfelelő színek, burkolat és világítás felhasználásával egységes megjelenésű, ízléses berendezéssel gondoskodtunk a betegek, a látogatók és munkavállalóink komfortérzetének növeléséről.

A legújabb technológiai fejlesztések segítségével kisebb lett az épület környezetterhelése és kisebb az energiafelhasználás mind a készenléti időben, mind működés közben is. Az optimális utazási minőség tágas térben, több utas és áru gyorsabb és csendesebb szállítását biztosítja. A folyamatos működtetést pedig felkészült szervizcsapat felügyeli a nap 24 órájában.

Fotó: Rajki Judit

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.