2018. május 24. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Trükközni próbált egy gádorosi férfi

Trükközni próbált egy gádorosi férfi

Rendszámmal próbált trükközni egy gádorosi férfi. Külföldről behozott gépkocsijára ugyanis egy régebbi autója rendszámát tette fel.  A férfi ellen büntetőeljárást indítottak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy gádorosi férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság. A 38 éves V. Zsolt külföldről vásárolt egy személygépkocsit, melyre felszerelte régebbi autója rendszámát.

Az Orosházi Rendőrkapitányság járőrei a 47-es számú főúton, Orosháza külterületén állították meg és ellenőrizték. Miután megállapították, hogy a lejárt külföldi forgalmi engedéllyel rendelkező Audin elől és hátul is egy Daewoo személygépkocsi rendszáma van, a rendőrök a férfit előállították.

Az Orosházi Rendőrkapitányság az egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást január 14-én lezárta, és az eljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el az Orosházi Járási Ügyészségre.

Kiss Réka

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Bűnmegelőzési témájú fórumok Dél-Békésben

Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.