2018. október 22. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Triál: Pocsai Richárd – A Nap Hőse című műsorban

Triál: Pocsai Richárd – A Nap Hőse című műsorban

A fiatal orosházi extrém sportolóról és az eddig elért sikereiről már több alkalommal hírt adtunk. A közelmúltban egy országos televíziós csatorna is forgatott a triálossal, erről számolt be hírportálunknak.

Nagyszerűen zárta az idei versenyszezont az orosházi csapat, számos dobogós helyezést tudhatnak maguk mögött. A Bajnokság összesített eredményében az fiúk az első két helyet is magukénak tudhatják.

Pocsai Richárdnak nem ért véget a versenyzés, de ezúttal nem rajta múlik a eredmény, hamarosan a szavazók segítéségére is szüksége lesz, ugyanis tehetségére a Digi Sport is felfigyelt. Az országos televíziós csatorna egy tehetségkutató műsorába, a Nap Hősében láthatjuk hamarosan az orosházi extrém sportolót. Ricsit arról kérdeztük, hogyan került be a műsorba:

– Egy ideje már terveztem, hogy kipróbálom magam egy tehetségkutatón. Elkezdtem keresgélni az interneten és véletlenszerűen akadtam rá a Digi Sport által hirdetett Nap Hőse versenyre. Ez eltér a megszokott tehetségkutatóktól. A műsor lényege az, hogy több héten keresztül olyan fiatal sportolókat mutatnak be egy kisfilm keretében, akik a saját sportjukban sikeresek és elhivatottak. Úgy gondoltam megpróbálom. Elküldtem pár fényképet és egy rövid anyagot magamról. Kis idő elteltével csörgött is a telefonom, és a Digi munkatársai jeleztek, hogy sikerült bekerülnöm a műsorba.

A forgatás, ahová teljes stábbal érkezett a Digi Sport, a szegedi pályán zajlott le október 10-én. Ricsit arról kérdeztük, hogy zajlott a forgatás:

– Először kicsit megszeppenve éreztem magam, mikor megláttam, hogy egy teljesen profi filmes stáb érkezett hozzám, de köszönhetően a közvetlen és barátságos stábtagoknak nagyszerű hangulatban folyt a forgatás. Köszönettel tartozok Sári Zsoltinak, aki edző/segítő szerepben néhány szóban nyilatkozott rólam.

A teljes adás január elején lesz látható a Digi Sporton, es a Digi Sport facebook oldalán.

– A verseny során az interneten keresztül lehet majd szavazni rám, ugyanis a versenyt az nyeri, aki a legtöbb szavazatot kapja. – tette hozzá a sportoló.

A Nap Hőse című műsorban korábban másik orosházi sportoló is szerepelt már, Szél Balázs, az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzője.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.