2018. október 20. szombat
Likefestoon / Aktuális / Tréning és ajándék – Térségünk diákjai is részesültek benne

Tréning és ajándék – Térségünk diákjai is részesültek benne

Vezetéstechnikai tudásukat fejleszthették a „SuliMoped” programban segédmotor-kerékpár vezetői engedélyt szerzett diákok Gyulán. A tréningen résztvevők az Országos Baleset-megelőzési Bizottságtól a biztonságukat erősítő védőeszközöket kaptak, többek közt battonyai, nagyszénási és gádorosi diákok is részesültek az ajándékban.

Békés megyében a 2016/2017-es tanévben, a „SuliMoped” programban 53 diák szerzett segédmotor-kerékpár vezetésére jogosító engedélyt. Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) igyekszik továbbra is segíteni a tanulóknak abban, hogy egyre magabiztosabban, biztonságosabban közlekedjenek, ezért a Safety-Hungary vezető oktatóinak bevonásával október 27-én és 28-án, Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban vezetéstechnikai tréninget szerveztek számukra.

A diákok, akik részt vettek a tréningen, a biztonságukat erősítő védőeszközöket kaptak ajándékba. Az ORFK-OBB által biztosított térd, könyök és gerincvédőket a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai december 6-án, a Gyulai Rendőrkapitányságon adták át a fiataloknak – adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fotók forrása: police.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.