2019. december 12. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Toldis sikerek a Balaton Kupán

Toldis sikerek a Balaton Kupán

A Siófokon megrendezett Korosztályos Raw Fekvenyomó Balaton Kupán remekeltek az Orosházi Toldi SE versenyzői. Országos csúcs és bajnoki érem is született.

Az Orosházi Toldi SE sikert sikerre halmoz. Július 29-én az egyesület négy versenyzője vett részt a Siófokon megrendezett Balaton Kupán.

Az egyesület összefoglalójából kiderült, hogy a nőknél 72 kg-ban Pogány Andrea 75 kg-os teljesítményével felnőtteknél a negyedik, még masters1-ben első, abszolútban harmadik helyet szerezte meg.

Schneider Erzsébet 84 kg-os felnőtt kategóriában bronz, masters2-ben arany érmes lett. Abszolút masters2-ben pedig az első helyen végzett. 68 kg-os eredményével új masters2 országos csúcsot állított fel. A felnőtt női csapat 3.helyen végzett.

Férfiaknál Paczuk Ádám 83 kg junior kategóriában 120 kg-mal, bajnokként zárta a versenyt. +120 kg-ban Véró Alex 200 kg-ot teljesített, ezzel felnőtt ezüst, junior arany érmet szerzett. Junior abszolút értékelésben az első helyet szerezte meg. A junior férfi csapat a második helyen zárta a Balaton Kupát.

Földesi Szandra

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.