2019. május 23. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Télapó kommandó Végegyházán

Télapó kommandó Végegyházán

A végegyházi egyesület a közelmúltban tartotta Civil Kerekasztal találkozóját a Barangoló Közösségi Házban. A pályázati forrásokon túl ismertették, mikulás dömping várható a községben.

A december a jótékonysági akciók hónapja Végegyházán is, hiszen a Mikulás és a karácsonyi ünnepek jó okot szolgáltatnak az ilyen tevékenységre.

– Az idei évben a gyerekekre valóságos mikulás dömping vár nagy örömünkre. A télapó kommandó december ötödikén kezdi meg működését, és az utolsó akció híreink szerint kilencedikén várható. Több szervezet és intézmény szervez kisebb-nagyobb akciókat, de abban bízhatunk, hogy egyetlen gyermek sem marad ki a jóból. A karácsonyi ünnepeken is több szervezet készül akciókkal, meglepetésekkel, rendezvényekkel. Lesz csomagosztás, karácsonyi ünnepség, karaoke parti. Az aktuális eseményekről, a plakátokról, szórólapokról értesülhetnek az érdeklődők – osztotta meg hírportálunkkal Horváth László, egyesületi tag.

Megtudtuk, elkészült a település 2018. évi rendezvény naptárának első változata is, amely némi módosítást tartalmazhat majd, de egy biztos, a következő év is programdúsnak ígérkezik Végegyházán a civilek munkájának eredményeként.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.