2018. május 22. kedd
Likefestoon / Aktuális / Tatán versenyeztek az orosházi triálosok

Tatán versenyeztek az orosházi triálosok

A hétvégén elkezdődött az idei versenyszezon a triálosok körében is. Az orosházi csapat a Tatán megrendezett versenyen mérte össze tudását, remek eredményekkel térhettek haza.

A szombati nap folyamán elkezdődött az idei triálos versenyszezon. Az első versenyt Tatán rendezték meg, ahová majdnem teljes létszámmal érkezett az orosházi delegáció.

4 órás autóút után érkezett meg a csapat a verseny helyszínére. Először Csanda Dorián és Szőke Krisztián szállt kerékpárra, akik kezdő kategóriában mérték össze tudásukat. Krisztián élete első versenyén kiválóan teljesített és az előkelő 4. helyezést szerezte meg, az igen erős mezőnyben. Dorián magabiztos és higgadt v20180011_1381552285253777_338663832_oersenyzésének köszönhetően egy hajszállal lemaradva a csúcsról, a 2. helyen végzett.

A kezdő kategória után következett a senior, majd pedig a junior kategória. Seniorban Kovács Attila képviselte Orosházát, aki nagyszerű teljesítményével, remek eredménnyel zárt az igen rangos mezőnyben.

Pocsai Richárd idén került fel a junior kategóriába.  Egészen az utolsó percig kérdéses volt, hogy ki nyeri a versenyt, végül Ricsi az utolsó pályát is sikeresen teljesítette, így ő állhatott a dobogó legfelső fokára.

A nap utolsó versenyszáma az Elit volt, mely a legmagasabb kategória a sportban. Az idei évtől Gugyella István is ebben a mezőnyben versenyzik. Az eső kicsit megnehezítette a dolgát, de hihetetlen bátor és magabiztos versenyzésének köszönhetően sikerült szép eredménnyel zárnia első Elit versenyén. – olvasható a csapat beszámolójában.

20133331_1381552271920445_1643773580_oA versenyzőktől megtudtuk, hogy felkészülésüket nagyban megnehezítette az, hogy Orosházán nem volt lehetőségünk edzeni, így hetente 3-4szer kellett átjárnunk Szegedre.

Pár nap pihenő után újra kezdődik a kemény felkészülés a július 30-ai Magyar Kupára,melyet Debrecenben rendeznek meg.

A triálról, mint extrém sportól és a csapat tavalyi sikereiről korábbi cikkünkben már beszámoltunk.

Földesi Szandra

Fotó: KOVACSTRIAL

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Családbarát lett a Szülészet Nőgyógyászati Osztály

Családbarát Kórházi Osztály 2018 – áll a felirat az Orosházi Kórház 3. emeleti folyosóján. Ennél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.