2020. április 4. szombat
Likefestoon / Aktuális / Tartalmas programok a Kozmásoknak

Tartalmas programok a Kozmásoknak

Pörögj Március! elnevezéssel programsorozatot szervez a Szövetség a Mezőkovácsházai Járás Ifjúságáért civil társaság a Mezőhegyesi Kozma Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskolában.

Március 8-a nem csak a nemzetközi nőnapról szólt a Kozma Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskolában, ugyanis ezen a napon bonyolította le diákönkormányzati fórumát az iskolai DÖK vezetőségének részvételével.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, március 12-én a kéthetente megszervezett Disputa – és Olvasóklub második találkozóját bonyolították le.

– Március 20-án Társas est lesz a kollégiumban, március 21-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködésben az internet veszélyeiről tekinthetnek meg az érdeklődők egy előadást, míg a tavaszi szünet előtti utolsó este Karaoke Partyn vehetnek részt a fiatalok a kollégiumban – mondta el Matuz Ádám, a SZÖMJI társelnöke és a disputa – és olvasóklub vezetője.

– A Kozma Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Tarkó Gábor Intézményvezető Úr hathatós szakmai támogatása nélkül szervezetünk nem tartana ott, ahol, és ezért ez úton is köszönet jár ­– tette hozzá.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.