2019. június 19. szerda
Likefestoon / Aktuális / Tábori élmények Battonyán

Tábori élmények Battonyán

A közelmúltban zárult a Katolikus Tábor Battonyán. A gyermekek hasznosan tölthették a nyári szünet napjait, örökre szóló élményekkel gazdagodtak.

A Klivényi Lajos Katolikus Közösségi Ház adott otthont június 20-24. között a már negyedik alkalommal megrendezett Katolikus Tábornak. A battonyai önkormányzat közösségi oldalán olvasható beszámolóban a program főszervezője, Szabó Ildikó ismertette a részleteket, amely szerint a tábor első napján kézműves foglalkozáson vettek részt a gyermekek Túri Zsuzsa, Jantóné Magyar Klára, Gulyás Imréné, Bencze Éva és Mák László vezetésével. A második napon a sport kapta a főszerepet, néptáncot is tanultak Roczkóné Boldóczki Erzsébet és Roczkó Péter vezetésével és a gimnazista néptáncos lányok közreműködésével.

A szerdai napon a Molnár-C. Pál Emlékházba látogattak el, ahol Matuzik Istvánné és Juhász Pálma segítségével nagyon érdekes és tartalmas programmal gazdagodtak. Megismerkedhettek Molnár-C. Pál munkásságával, majd különböző játékokon és kreatív foglalkozáson vehettek részt. Csütörtökön a Szentháromság Plébánia Templomában Bajnai Beke István kanonok kalauzolásával megtekinthették és kipróbálhatták az orgonát, sőt, még a toronyba is felmászhattak megnézni a harangokat. A pénteki napot aszfaltrajz-versennyel és közös ebéddel zárták.

A beszámolóból kiderül, sokan segítették a tábort fáradhatatlan munkával, a tartalmas hét örök emlék maradhat valamennyi résztvevő számára.

Betkó Tamás Dávid

Fotó forrása: Szeretlek Battonya

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.