2018. október 22. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Szóváltásból súlyos testi sértés

Szóváltásból súlyos testi sértés

Két férfi megvert egy testvérpárt Mezőhegyesen. Együtt italoztak, majd szóváltás alakult ki közöttük, és a vita tettlegességig fajult.

Megvertek egy testvérpárt november 2-án, 22 óra körül Mezőhegyesen. A két férfi az egyik helyi presszóban italozott, ahol két másik vendéggel szóváltásba keveredtek. Záróra után először a testvérpár távozott az italmérőből, majd a másik két férfi is utánuk ment. Odamentek hozzájuk és többször megütötték, majd amikor a földre kerültek, rugdosták őket. Az egyik férfi könnyű, testvére súlyos sérülést szenvedett. A történtekről akkor értesítették a rendőrséget, amikor hazaértek. Azt állították, hogy nemcsak megverték őket, hanem elvették a pénzüket is, de a több tízezer forintot, amiről beszéltek, a rendőrök a lakásukon megtalálták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a városban működő térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével azonosították a testvérpár támadóit és a bejelentéstől számított 8 órán belül elfogták őket. Mindkettőjüket súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja a rendőrség, a testvérpár ellen pedig hatóság félrevezetése miatt indul büntetőeljárás. – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatójából. 

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.