2018. október 20. szombat
Likefestoon / Aktuális / Százszorszép Gála: 24 produkcióban 62 fellépő

Százszorszép Gála: 24 produkcióban 62 fellépő

Véget ért a 2017-es Mutasd Magad Dél-Békés című program, ismét gálával zártak. A tehetségek mellett a már többszörösen is elismert dél-békési művészek is a színpadra léptek.

Idén immáron nyolcadik alkalommal hirdették meg a mezőkovácsházi Kalocsa Róza Művelődési Központ koordinálásával a Mutasd Magad Dél-Békés elnevezésű kistérségi amatőr művészeti rendezvénysorozatot. A program keretében októberben két helyszínen – Battonyán és Mezőhegyesen – tartottak elődöntőket, ahol 72 produkcióban 214 fellépő mutatta be tudását, tehetségét. A szakavatott zsűri 14 arany (ebből egy kiemelt arany), 24 ezüst és 13 bronz minősítést ítélt oda – írja beszámolójában a koordináló intézmény.

A 2017-es válogató véget ért, a legjobbak a hagyományokhoz híven meghívást kaptak a Százszorszép Gálára, melyet ezúttal november 25-én rendeztek meg Mezőkovácsházán. A tájékoztatóból kiderült, az elődöntőkön továbbjutott, és a kistérséget képviselő legjobb produkciókat felsorakoztató kulturális napra végül 24 produkcióban 62 fellépő lépett színpadra.

A programon a Kalocsa Róza Művelődési Központ vezetője, Jankó Erzsébet, valamint Szénási István alpolgármester köszöntötte az egybegyűlteket. A térségi tehetségek fellépését megvendégelés követte, majd minden fellépő és felkészítője a gálára emlékeztető ajándéktárgyban részesült. A kulturális seregszemle a DUMA’Színház zenés műsorával zárult.

Fotók forrása: Kalocsa Róza Művelődési Központ

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.