2020. január 23. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Se nem tavasz, se nem tél

Se nem tavasz, se nem tél

Már-már március elejét éreztünk ma reggel az ajtón kilépve, azonban ha a hétvége időjárást tekintjük, sokkal inkább egy kellemes, ám ködös őszi időt észlelhetünk a meteorológusok szerint.

Ma az ország több részén borongós időre kell számítani, azonban jó hír, hogy térségünkben marad a verőfényes napsütés a hét utolsó munkanapjára. Panaszra a folytatásban sem lehet okosunk, esetleg azoknak, akik a kora reggeli órákban indulnak útnak hétvégén, hiszen ködfoltokra kell számítani, melyek a délelőtti órákra oszlanak fel. Hol borongós, hol a napos órák váltakoznak majd, csapadékra azonban térségünkben nem kell számítani. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, néhol vasárnap élénkülhet meg a nyugati, délnyugati szél.

A hőmérsékletben változást nem tapasztalhatunk, napközben +2 és +12, míg éjjelente -5 és +3 fok várható.

Front nincs, használjuk ki a nyugalmi állapotot. Tegyünk hosszabb sétát a napsütéses órákban, gyűjtsünk minél több D-vitamint a jótékony napsugarak által. Ugyanakkor fontos a réteges, meleg öltözék az enyhébb időben is, valamint a gyümölcsök és zöldségek fogyasztása egészségünk érdekében, hiszen ilyenkor könnyebben terjednek a baktériumok.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.