2018. december 19. szerda
Likefestoon / Aktuális / Rajzpályázaton jeleskedtek a schéneres diákok

Rajzpályázaton jeleskedtek a schéneres diákok

„Várjuk a Mikulást” címmel hirdetett rajzpályázatot a Kész-en Állunk Medgyesgyháza! Alapítvány. A Schéner Mihály Általános Iskola alsós diákjainak több pályaművét is értékelték.

A Kész-en Állunk Medgyesegyháza! Alapítvány rajzpályázatot hirdetett „Várjuk a Mikulást” címmel, melyen a Schéner Mihály Általános Iskola alsó tagozatos tanulói is részt vettek. A meghirdetett pályázatra számos pályamű érkezett. Az eredményhirdetésre ünnepélyes keretek között a Művelődési Házban került sor, ahol a Kész-en Állunk Medgyesegyháza ! Alapítvány ajándékműsorát is megtekinthették a pályázó diákok. – olvasható az iskola beszámolójában.

Az első évfolyamosok között Bali Noel (1.b)első, Forrás Franciska (1.b) második, Hevesi Fruzsina (1.b.) pedig III. helyezést ért el. Az elsősök között a Prágai Dávid (1.a) munkáját értékelte különdíjjal a zsűri.

Második évfolyamosok között Kiss Gabriella (2.b) kapta az elsőnek járó elismerést. Bácsi Pandóra (2.a) második, Kiss Orsolya (2.b) pedig harmadik helyezést ért el. Nagy Liza 2.a osztályos tanuló különdíjat kapott.

A harmadik évfolyamosok között Kindel Heidi (3.b) lett a befutó. Második lett Predein Viola (3.b) pályaműve, Kotroczó Anna (3.a) pedig harmadik helyezést ért el.

A negyedikesek is jeleskedtek, hiszen Laczó Patrícia (4.a.) lett az első, őt Páger Laura (4.b) követte a zsűri értékelése alapján, Endrei Szabrina (4.a) pedig harmadik helyezett lett.

A zsűri az alábbi tanulók munkáját ítélte a legjobbnak:

1.évfolyam:

I.Bali Noel 1.b

II.Forrás Franciska 1.b

III.Hevesi Fruzsina 1.b

Különdíjat kapott Prágai Dávid 1.a

2.évfolyam:

I.Kiss Gabriella 2.b

II.Bácsi Pandóra 2.a

III.Kiss Orsolya 2.b.

Különdíjat kapott Nagy Liza 2.a

3.évfolyam:

I.Kindel Heidi 3.b

II.Predein Viola 3.b

II.Kotroczó Anna 3.a

4.évfolyam:

I.Laczó Patrícia 4.a

II.Páger Laura 4.b

III.Endrei Szabrina 4.a

Fotó: Schéner Mihály Általános Iskola

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.