2018. július 18. szerda
Likefestoon / Aktuális / Pusztaottlaka: krossz, teve, bábszínház
Sok kisgyermek ült fel a két barátságos póni hátára.

Pusztaottlaka: krossz, teve, bábszínház

Röpke közvélemény-kutatásunk alapján, gyerekek és felnőttek egyaránt jól érzik magukat Pusztaottlakán, az ország legnagyobb családi- és gyermeknapján. A delet már elütötték a harangok, a kicsik azonban fáradhatatlanok. A szülők elmondása szerint, de saját tapasztalatunk alapján is, nincs megállás: egyik játéktól a másikig vonulnak a családok, pontosan úgy, ahogy ezt a szervezők is eltervezték.

A csillagok háborúja békeidőben: lehetett fényképezkedni Darth Vaderrel is.
A csillagok háborúja békeidőben: lehetett fényképezkedni Darth Vaderrel is.

–          Nagyon jól érezzük magunkat. Már a tavalyi gyermeknapon is részt vettünk és eljöttünk a Likefest rendezvényeire is – mondta Mészáros Enikő, aki férjével és két gyermekével Battonyáról érkezett Pusztaottlakára.

–          – A gyerekek nagyon készültek erre a rendezvényre. Egész héten erről beszélgettek az iskolában is. Több osztálytársukkal is találkoztunk már – mesélte az anyuka, miközben sorban álltak a póninál, hogy Enikő és Misi felülhessenek a két aprócska hátasra.

A vadasparknak is nagy volt a látogatottsága. A kenguruk lustálkodtak, ellenben Aladin, a teve nagyon élvezte a simogatást, ott állt a kerítés mellett és fenségesen tűrte, mi több, szinte elvárta, hogy a felnőttek és a gyerekek simogassák, becézgessék. Az állatsimogatóban is nagy volt a forgalom. Népszerűek voltak a nyuszik és a kiskecskék.

A ladakrossz pálya körül is több százan álltak és figyelték a krosszautók és quadok versenyét.

Sokan barátkoztak a vadaspark állataival is.
Sokan barátkoztak a vadaspark állataival is.

–          Nemcsak apának tetszett a ladakrossz, hanem nekem is és Petrának is – mondta Antolik Ágnes, aki családjával Tótkomlósról érkezett a Likefest parkba. A család mindent megnéz, kipróbál, amihez a négyéves Petrának kedve van. A krossz után a vadasparkot tekintették meg.  Pónizni is voltak. Úgy tervezik, estig maradnak.

Közben visszatértünk a színpadhoz, ahol a Napsugár Bábszínház szórakoztatta a gyerekeket.

Fotó: Kovács Erika

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.