2018. március 17. szombat
Likefestoon / Aktuális / Pénz nélkül ment tankolni
Két hét alatt pénteken immár negyedszer csökken a benzin ára.

Pénz nélkül ment tankolni

Fizetés nélkül próbált elmenni egy orosházi benzinkútról egy férfi, miután megtankolta kisteherautóját. Azt ígérte, hogy később majd visszamegy fizetni.

Fizetés nélkül akart elhajtani egy benzinkútról egy kisteherautó vezetője 2018. február 19-én, 15 óra 45 perc körül, Orosházán.  Azt mondta a kútkezelőnek, hogy nincs nála pénz, majd később visszamegy és rendezi a tartozását. A benzinkutasnak gyanússá vált a férfi magyarázkodása, és a töltőállomás vezetője is hallott már hasonló esetről, ezért hívta a rendőrséget.

A rendőrjárőrök a karádi férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol csalás vétség gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene. A nyomozás jelenlegi adatai alapján korábban máshol is tankolt már így. A rendőrök vizsgálják, hogy hány bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatójából.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Tartalmas programok a Kozmásoknak

Pörögj Március! elnevezéssel programsorozatot szervez a Szövetség a Mezőkovácsházai Járás Ifjúságáért civil társaság a Mezőhegyesi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.