2020. április 9. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Ötletpályázat gyermek és ifjúsági program megvalósítására

Ötletpályázat gyermek és ifjúsági program megvalósítására

Amit csak akarsz Orosházán – ezzel a címmel hirdet nyílt ötletpályázatot az Orosháza Város Önkormányzata Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (OHGYIÖK) az Orosháza Város Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció 2017-2022-ben és a hozzá kapcsolódó cselekvési tervben foglaltak alapján, Orosháza városban megvalósuló gyermek és ifjúsági program támogatására. A lehetőség idén is fennáll, március 9-ig lehet regisztrálni. Írjuk a részleteket.

A pályázati felhívás előzménye, hogy Orosháza Város Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció 2017-2022 létrejöttét megelőző műhelymunkák alkalmával felszínre került, hogy erősíteni kell a helyi fiatalok városi életben való részvételét, valamint ösztönözni kell őket szabadidejük aktív eltöltésére. Ennek céljából hirdették ki a nyílt ötletpályázatot, melyre bármely Orosházán élő és/vagy tanuló személy vagy személyek közössége aki/akik tagjai már elmúlt 15 éves és még nem töltötte be 30. életévét benyújthatja ötletét.

– Legfőbb célunk az, hogy Orosháza vonzóbb legyen a fiatalok számára és hogy ők is merjenek beleszólni a  város életének alakulásába, merjék elmondani véleményüket – emelte ki Magonyné Urbán Zsuzsanna, aki ifjúsági referensként képviseli az orosházi fiatalok érdekeit.

A tavalyi évben a Németh Réka által megálmodott Az üveghegyen is túl címet viselő félmaraton valósulhatott meg a rendelkezésre álló keretösszegből, amely a tavalyihoz hasonlóan most is 500 000 forint, mely teljes egészében a megálmodott program megvalósítására fordítható.

Regisztrálni március 9-ig van lehetőség, a pályázatok benyújtásának határideje pedig március 16.

A pályázati kiírás az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat facebook oldalán elérhető, bővebb információ pedig a +36703375034-es telefonszámon és a gyiokoh@gmail.com e-mail-címen kérhető.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.