2018. február 25. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Orvosi rendelőt korszerűsít Csanádapáca

Orvosi rendelőt korszerűsít Csanádapáca

A nyertesek csakis azok lehetnek, akik kihasználják a most felkínálkozó pályázati lehetőségeket – vallja Csanádapáca polgármestere. Mégpedig a dél-békési településen élnek a lehetőségekkel, ezúttal az orvosi rendelő renoválására nyertek forrást.

Mintegy 29 millió 400 ezer forintnyi támogatást nyert el Csanádapáca Község Önkormányzata az Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása című pályázat 2017. évi kiírásának keretében. A kormányzat által meghirdetett pályázaton elnyert forrásból az orvosi rendelőt újítják meg a dél-békési településen.

– A tetőszerkezet évek óta hibás, esőzés esetén befolyik az épületbe a csapadék, ezért döntöttünk úgy, hogy az elnyert támogatásból ezt a problémát orvosoljuk, teljes egészében megújítjuk a tetőt a rendelőn. Amennyiben a fennmaradó összeg lehetővé teszi, elvégezzük a hőszigetelést is, valamint kicseréljük a meglévő nyílászárókat is – osztotta meg hírportálunkkal Oláh Kálmán polgármester.

Csanádapácán nemcsak a rendelőt renoválhatják, hiszen a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében több mint 96 millió forintból korszerű piacteret hozhatnak létre, míg csaknem 60 millió forintból a szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése valósulhat meg.

Kiss Anna

Szerzőnk: Kiss Anna

Nézze meg ezt is!

A Nyíradonyt fogadja az ONKC

A tavasszal jól rajtoló Nyíradony látogat Orosházára szombat este. Hazai pályán nem lehet más célja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.