2018. december 16. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Országos csatornán kap műsort Zsóri Marci

Országos csatornán kap műsort Zsóri Marci

Elő a távirányítókkal! A dél-békési „csodagyerek” – Talán így is emlegethetnénk az óvodás kora óta színpadon lévő Zsóri Marcit, aki főiskolás éveit is tevékenyen tölti, két csoporttársával egy fiataloknak szóló műsort hívnak életre, melyben a mezőhegyesi tehetség műsorvezetőként tűnik majd fel.

A dél-békési fiatal, Zsóri Marci életében már óvodás korától szerepet játszik az ének, illetve a színpadi szereplés, tehetségét már Bangó Margit művésznő is elismerte korábban egy mezőhegyesi fellépésekor, majd Marci egy zenés tévéműsorba is meghívást kapott tőle – erről itt írtunk korábban. Most újabb mérföldkőhöz ért a fiatal élete, hiszen amellett, hogy lezárta középiskolás éveit és a fővárosban tanul tovább, egy televíziós műsoron dolgozik, melyben műsorvezetői szerepet tölt majd be hamarosan.

– Az éneklés mellett inkább a médiára koncentrálok jelenleg, ugyanis a Kodolányi János Főiskola televíziós műsorkészítő szakán tanulva két csoporttársammal, Gombás Ádámmal és Balgadi Barnabással egy közös műsort álmodtunk meg, és hívunk életre, melyhez minden segítséget megkapunk az iskolától – részletezi hírportálunknak a mezőhegyesi tehetség.

Megtudtuk, a jelenleg szerkesztés alatt álló műsor egy talk show lesz fiatalok részére, akik ismert vendégekkel találkozhatnak majd, és folytathatnak érdekes beszélgetéseket.

– Ez valójában egy új törekvés Magyarországon. Célunk, hogy egy kis időre az interneten felnőtt fiatalokat a tévé elé ültessük. 2018 elején jelenünk majd meg egy országos közösségi televíziós csatornán. Izgatottan várjuk az egész Magyarország előtt való szereplést, úgy vélem, nagy szó, hogy még be sem fejezzük első félévünket a főiskolán, de máris saját műsort készíthetünk egy ismert televíziónál – emeli ki Zsóri Marci.

Aggodalomra azonban semmi ok azok számára, akik szívesen hallgatják Marci énekes előadását, ugyanis hírportálunknak elárulta, hogy a későbbiekben visszatér zenei pályájára.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.