2018. október 20. szombat
Likefestoon / Aktuális / Orosházi légi utaskísérő a Sikerklub következő vendége

Orosházi légi utaskísérő a Sikerklub következő vendége

Márciusban indult útjára az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat szervezésében a Sikerklub elnevezésű új programsorozat, melynek fő profilja, hogy olyan orosházi vagy Orosházáról és a környékről indult személyeket mutasson be, akik a saját szakmájukban példaértékűen helytállnak és kiemelkedő sikereket értek el. Az esemény vendége ez alkalommal Kutni Anita, a Qatar Airways légi utaskísérője.

Kéthavi rendszerességgel szervezi meg az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat legújabb programsorozatát Sikerklub címmel.

– A Sikerklub elnevezésű programsorozat is a megújult ifjúsági koncepció cselekvési tervének részét képezni, mellyel a fő célunk az, hogy megmutassuk, nem feltétlenül kell elhagyni a várost, vagy az országot ahhoz, hogy sikeresek legyünk – emelte ki Magonyné Urbán Zsuzsanna, ifjúsági referens.

A Sikerklub vendége volt már többek között Dr. Alzubi Ali, aki az Orosházi Kórházban sebész szakorvosa, Kovács R Ádám, a Hajas Studio mesterfodrásza, ezúttal pedig Kutni Anita, a Qatar Airways légi utaskísérője osztja meg pályájával kapcsolatos tapasztalatait és azt, hogyan is jutott el a Qatar Airways-ig.

Anita gyermekkori álma vált valóra, amikor az ismert légitársaság munkatársa lett. Azóta bejárta a világot. De hogy milyen is az élet stewardess-ként és mik a jövőbeli tervei? Többek között erről is szó lesz a december 7-én 17 órától kezdődő motivációs beszélgetésen.

A progamsorozat fő célja tehát az, hogy felkutassanak olyan Orosházán és/vagy környékén élő (vagy innen induló) személyeket, akik a saját területükön sikereket értek el és a sikerhez vezető utat bemutassák.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.