2018. október 22. hétfő
Likefestoon / Aktuális / ONKC: Teljes koncentráltsággal a Gyömrő ellen

ONKC: Teljes koncentráltsággal a Gyömrő ellen

Ma ismét hazai környezetben lépnek pályára a felnőttek. A sereghajtó Gyömrő érkezik Orosházára, így egyértelmű esélyesei a hazaiak a találkozónak, mégis nehéz mérkőzésre számítanak.

Legutóbb egy szomszédvári rangadót sikerült behúznia az Orosházi Női Kézilabda Clubnak a Hódmezővásárhely ellen, az érte járó két ponttal sikerült feljebb zárkózniuk a tabellán. Jelenleg hat ponttal az NB I/B keleti csoport negyedik helyén állnak egy újabb sikerrel akár a dobogóra is felléphetnek. Erre megfelelő alkalom lehet a vasárnap, amikor is az újonc, Gyömrői VSK érkezik az Eötvös-csarnokba, jelenleg nulla ponttal a sereghajtó szerepét töltik be. Eddigi eredményeik alapján – nem lebecsülve ellenfelet – a kötelező győzelem kategóriába sorolható a következő bajnoki mérkőzés az ONKC számára.

Jó formában várhatják Makai Veronikáék a hétvégi találkozót, azonban sérülések továbbra is sújtják a csapatot, legutóbb Dancsó Dalma szenvedett bokaszalag-szakadást, rá most egy darabig nem számíthat Papp László. Zsilák Katalin még a Kispest ellen szedett össze vállsérülést, a héten már elkezdte a labdás edzéseket, de játéka még kérdéses a hétvégi találkozón. Tóth Lilla sem biztos, hogy részt tud venni a mérkőzésen, hiszen a Kecskemét is vasárnap játszik. Mindezek ellenére a vezetőedző győzelmet vár a csapattól.

– Nem szabad, hogy elaltasson minket a Gyömrő helyezése. Fontos, hogy megfelelő koncentráltsággal kezdjük a találkozót, ha ez sikerül, akkor úgy gondolom, hogy ki fog jönni a két együttes közötti különbség – fogalmazott a mérkőzés kapcsán Papp László, a hazaiak vezetőedzője a club honlapján.

A találkozó október 22-én, 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokba.

Forrása: onkc.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.