2018. szeptember 22. szombat
Likefestoon / Aktuális / ONKC: Rangadó a szomszédvár ellen – A Vásárhely érkezik

ONKC: Rangadó a szomszédvár ellen – A Vásárhely érkezik

Presztízs-csata vár szombaton este a felnőtt csapatra. A tabellán a közvetlen mögöttük helyet foglaló Hódmezővásárhely látogat Orosházára.

Hétvégi ellenfelük, a Hódmezővásárhely egyáltalán nem ismeretlen számukra, hiszen már idén is többször összecsaptak egymással a felkészülési időszakban. A komoly NB I-es múlttal rendelkező vásárhelyi klub, az előző idényben jutott vissza a másodosztályba. A tavalyi szezonban háromszor is találkoztak, hiszen a bajnokság mellett a Magyar Kupa első fordulójában is megmérkőztek. Jó emlékeket őrizhetnek, ugyanis mindhárom találkozón győztesen hagyhatták el a pályát.

A Hódmezővásárhely soraiban néhány ismerős arcot is láthatunk majd. ami külön presztízst ad a szombati találkozónak. Ilyen Horváth Dorina, Lovistyék Kitti, Nagy Emese vagy a két hálóőr Dömény-Veress Zsuzsanna és Ádász Diána is. A zömmel fiatalokból álló Csongrád megyeiek a nyár végén Szegedről leigazolták a Bajnokok Ligája-győztes Szepesi Ivettet is, így megerősödve vághattak neki az idénynek.
Jelenleg – hozzánk hasonlóan – két győzelemmel és két vereséggel a tabella nyolcadik helyén állnak. Az első két fordulóban vereséget szenvedtek az Egertől és a Kispesttől, majd a legutóbbi két találkozón előbb legyőzték a Nyíradonyt, míg múlt hétvégén a Gyömrőt múlták felül magabiztosan. Így tehát sikerélményekkel telve várhatják az október 14-i találkozót.

Makai Veronikáék legutóbb Nyíradonyban szereztek értékes pontokat, így két vereség után ismét győztesen jöhettek le a pályáról. Ezúttal sem ígérkezik könnyű feladatnak a bajnoki, de gyors lerohanásokra épülő játékunkat játszva, az Eötvös-csarnokban nem is lehet más a cél, mint begyűjteni a két pontot.
– Ahhoz, hogy feljebb kerüljünk a tabellán, mindenképpen pontokat kell szereznünk. Azt tudjuk, hogy erősödött a Hódmezővásárhely, éppen ezért nem lesz könnyű, de hazai pályán győzelmet várok a csapattól – mondta el várakozásait a mérkőzésről Papp László vezetőedző.

Ahogy írtuk korábban a mérkőzés időpontja megváltozott, az eredetileg október 15-re tervezett meccset egy nappal előrébb hozta vezetőség. A felnőtt találkozó előtt, 16 órától az ifjúságiak is pályára lépnek. A fiatalok a Nyíradony együttesével csapnak össze, majd ezután, 18 órától következnek a felnőttek.

Forrás: www.onkc.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.