2018. december 19. szerda
Likefestoon / Aktuális / ONKC: Nincs meg az első tavaszi siker

ONKC: Nincs meg az első tavaszi siker

Fontos mérkőzéssel folytatódott az NB I/B-s bajnokság. Az ONKC továbbra sem szerezte meg a tavaszi első győzelmét, négygólos vereséget szenvedtek a Nyíradony ellen.

OXXO Energy Orosházi NKC – Nyíradony VVTK 26-30 (14-15)
NB I/B-s női kézilabda mérkőzés, Orosháza.
Vezette: Lengyel, Sebestény
Orosháza:
Brunner – Antal 3, Takács 3 (1), Som 1, Kamuti 1, Zvolenszky 3, Zsilák 1 Cserék: Makai, Késmárki (kapusok), Hatala 3, Vörös 5, Dancsó, Tóth S. 3, Horváth N., Ulmann 2. Vezetőedző: Papp László.
Nyíradony:
Varga – Szabó P. 6, Kenyeres 5, Kudor 5, Bordás 6, Sopronyi 7 (1), Bocska. Cserék: Molnár (kapus), Tóth A., Váncsa, Sigér, Kun 1. Vezetőedző: Körstner Vilmos.

Nagy iramú sok hibával tarkított játékot láthatott a publikum. Mindkét együttes a gyors befejezéseket erőltette, így a védelemre egyik oldalon sem fektettek nagy hangsúlyt. A kilencedik percben két góllal vezetett a Nyíradony, ekkor kért időt Papp László (9. perc 6-8). Az egyperces pihenő után Kamuti és Zvolenszky góljaival egalizált az orosházi csapat. Ezután sokáig nem tudtak ezen az eredményen tullépni a felek. A nyírségiek Kenyeres révén törték meg hamarabb a gólcsendet (17. perc 8-9). Elöl rendre elhaltak a kísérleteink az ellenfél hálóőrében, amit kihasznált a pirosmezes csapat (24. perc 10-13). Brunner most is kiválóan teljesített, ziccereket és büntetőket is hárított, így a félidő végéig egy gólra zárkóztunk.

Jól kezdtük a második félidőt, hamar kiegyenlítettünk, de a vezetést nem sikerült átvenni. Ehelyett ismét három góllal ellépett Körstner Vilmos együttese. A támadójátékunk továbbra sem működött, ziccereket hagytunk ki. Az ellenfél is sok hibával játszott mégis egyre inkább távolodtak Sopronyiék (49. perc 19-24). Ezúttal is hajtottunk, de sajnos most sem tudtuk pontokra váltani. Végül négygólos vereséget szevedtünk.

Forrás: onkc.hu

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.