2020. április 2. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / ONKC: Kézilabda dömping szombaton

ONKC: Kézilabda dömping szombaton

Végre ismét hazai pályán játszhat az ONKC felnőtt együttese. Szombaton este a fiatal Pénzügyőr együttesét látják vendégül az Eötvös-csarnokban.

Sokat kellett várnia szurkolóknak, hogy ismét a városban láthassák NB I/B-s bajnoki mérkőzésen a csapatunknat, hiszen utoljára egy hónappal ezelőtt telt meg a városi sportcsarnok.

Múlt héten bravúros eredményt ért el az orosházi felnőtt együttes, a bajnokaspiráns Szeged ellen egy pontot szereztek a drámai véghajrában. A klub vezetőedzője egy héttel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy végre azt az arcát mutatta az együttes, amelyet mindig is látni akart. Erre lesz szükség április 14-én is. – olvasható a klub honlapján.

Az ellenfél ezúttal a Pénzügyőr SE gárdája lesz, amely együttes jelenleg négypontos lemaradásban van az orosházi csapathoz képest, 21 ponttal a tabella hetedik helyén állnak. Az őszi mérkőzésen nem volt egyszerű feladat legyőzni a fővárosiakat, a hazai találkozót sem veszik félvállról az orosháziak.

– A Pénzügyőr fiatal csapat, ennek minden előnyével és hátrányával. Nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk és folytatni, amit Szegeden elkezdtünk – nyilatkozta a hétvégi bajnoki kapcsán Papp László a klub honlapján.

A felnőttek találkozója az Eötvös-csarnokban 18 órakor veszi kezdetét, de már előtte is érdemes kilátogatni a helyszínre. A tavasszal szépen menetelő serdülők 14, majd a szintén kiválóan szereplő ifjúságiak 16 órától mérkőznek. Igazi kézilabda-délután lesz.

Forrás: http://www.onkc.hu/

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.