2019. február 17. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / ONKC: Kellő önbizalommal a Szeged ellen

ONKC: Kellő önbizalommal a Szeged ellen

Rendhagyó időpontban, a négynapos hétvége előtt, szerdán lépnek pályára az Eötvös-csarnokban az orosházi női kézilabdázók. Az elmúlt fordulóban végre megszületett a régóta várt győzelem. Ezt folytatná a felnőtt együttes a Kézilabda Szeged SE ellen.

A mai ellenfél, bár az utolsó előtti helyen tanyázik mégis esélyesebb csapatokat fektettek két vállra. Február végén hazai pályán hat góllal legyőzték, a tavaszi szezon során gyengélkedő Kispestet, míg az előző fordulóban egyetlen találattal múlták felül a Hódmezővásárhely gárdáját.

Ismerős arcokkal is találkozhatunk a Szeged névsorában. A szezonban a leggólerősebb játékosuk az orosházi nevelésű Szűcs Dalma , de ismerős lehet a szurkolóink számára Fodor Edit, Kocsis Klaudia, Kónya Kinga és Farkas Kitty is.

Az évek során számtalanszor pályára léptünk a KSZSE ellen, így sok újat nem tud mutatni egymásnak a két gárda. Éppen ezért a legfontosabb, hogy azt az utat folytassuk, amire az elmúlt két találkozón találtunk rá.

– Remélem, hogy az elmúlt két fordulóban begyűjtött három pont kellő önbizalmat ad a csapatnak a Szeged ellen, illetve a bajnokság hátralévő részére – fogalmazott bizakodóan Papp László vezetőedző a klub honlapján.

A találkozó március 14-én, 18 órától veszi kezdetét az Eötvös-csarnokban, mely előtt a tavaszi szezon során remeklő ifjúsági gárda is pályára lép. Nagy Ferenc tanítványai a dobogós helyen álló Szent István SE együttesével játszanak 16 órától.

A szurkolók mindkét találkozót ingyenesen tekinthetik meg a helyszínen.

Forrás: http://www.onkc.hu/

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.