2018. október 21. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / ONKC: Jó játékkal, remek győzelem a Szentendre ellen

ONKC: Jó játékkal, remek győzelem a Szentendre ellen

Utolsó hazai mérkőzést játszotta szombaton este az ONKC csapata, ahol magabiztos játékkal, végig vezetve múlták felül kilenc góllal a Szentendrét.

OXXO Energy Orosházi NKC – Szentendrei NKE 34-25 (20-14)
NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, Orosháza.
Vezette: Rontó Ádám és Szanyi Péter.
Orosháza:
BRUNNER – Antal 3, TAKÁCS F. 6, SOM 6 (1), TOBAK, Zvolenszky 5, Zsilák 3. Cserék: Makai (kapus), TÓTH S. 7 (2), Kamuti 1, Horváth N., Székesi, Tóth L. 2, Hatala. Vezetőedző: Papp László.
Szentendre:
Kókai – Friebesz, Csiki 2, Csuka 4, Tóth E. 2, Kretz 1, Török 6. Cserék: Szaka-Berkesi (kapus) Borbás 1, Gróz 4, Kövi 1, Nagy Sz., Vesztergombi, Kollarics 1. Vezetőedző: Ronyai Mariann.

Hétméteresek: 6/4 ill. 6/1. Kétpercesek: 8 ill. 6 perc.

Jól kezdték a mérkőzést az orosházi lányok, gyorsan és gólra törően kézilabdáztak. Főként Takács Fruzsina, aki első öt találatukból hármat is szerzett, a vendégek trénere nem is tétlenkedett sokáig, időt kért (6. perc 5-1). Minimálisan csökkenteni tudta a hátrányát a Szentendre, annak ellenére is, hogy a kapuban Brunner jól teljesített (13. perc 8-5). Nagy iramot diktáltak az orosháziak, Som Ildikó és Takács Fruzsina irányításával számtalan szép találatot szereztek. A 20. percben mégis időt kellett kérnie Papp Lászlónak, a kialakított ziccereket nem tudták a hazaiak gólra váltani (20. perc 13-10). Hatottak a mester szavai, hiszen ismét visszaállt az ötgólos különbség, sőt Tóth Sára az utolsó másodpercekben szerzett találatával a szünetben hat gólra nőtt a fór (30. perc 20-14).

A második félidőben is remekül kezdett a hazai csapat, lelkes közönségüknek nem kellett sokat várnia, hogy rászámoljanak az ellenfélre (35. perc 25-15). Kapusaink eszén ezen az estén nehezen tudtak túljárni a Pest megyeiek, ziccerek és büntetők sorát hárították (43. perc 26-18). Továbbra is gyors és lendületes játék jellemezte a mieinket. Próbálták tartani a lépést a vendégek, de többnyire belehibáztak. Tíz perccel a találkozó vége előtt, megkapta harmadik kétperces büntetését legeredményesebb játékosunk, Tóth Sára. Ez sem vetette vissza a csapat teljesítményét továbbra is maradt a tízgólos különbség a két együttes között (52. perc 31-21). Nem forgott veszélyben a győzelem a hátralévő időben csupán a különbség volt kérdéses. Végül kilencgólos győzelmet arattunk.

Papp László, vezetőedző: Sok komikus jelenettel tarkított mérkőzést játszottunk. Fokozatosan őröltük fel az ellenfelet, magabiztosan vezettünk, így megérdemelten győztünk.

Forrás: onkc.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.