2018. január 17. szerda
Likefestoon / Aktuális / ONKC: folytatnák a jó szériát a Pénzügyőr ellen

ONKC: folytatnák a jó szériát a Pénzügyőr ellen

A fővárosban folytatódik az NB I/B-s bajnokság a felnőtt csapatok számára. A Pénzügyőr vendégeként lépnek pályára Antal Jenniferék szombaton délelőtt.

Az orosházi kézis lányok következő ellenfele az eddigi nyolc találkozón, ötven százalékos teljesítményt nyújtva a tabella nyolcadik pozícióját foglalja el. Idén új koncepció mentén gondolkoznak a fővárosiak, fiatal tehetségekkel igyekeznek minél jobb eredményt elérni a másodosztályban. Ennek érdekében több élvonalbeli együttessel kötöttek megállapodást, mint a Ferencvárosi Torna Club (FTC), az Alba Fehérvár KC vagy a Magyar Torna Klub (MTK).

Az Orosháza a Pénzügyőr ellen a tavalyi szezonban két szoros mérkőzést játszott, hazai pályán két góllal győzte le a fővárosiakat, míg a visszavágón egy találattal alulmaradtak. Két magabiztos sikerrel várhatja a hétvégi összecsapást a Kovács Attila edzette együttes, mely a Nyíradonyt otthon, míg a Hódmezővásárhelyt idegenben múlta felül nagy különbséggel. Éppen ezért nem vár könnyű mérkőzés Papp László orosházi tanítványaira, annak ellenére sem, hogy egy kiváló győzelmi széria van a csapat háta mögött. Zsinórban ötször hagyták el győztesen a pályát, legutóbb múlt vasárnap, szoros csatában fektették két vállra a PC Trade Szeged KKSE együttesét.

– Ezúttal is a védekezésünk lehet a siker kulcsa. Hasonló teljesítményre lesz szükségünk hátul mint a Szeged ellen, ha győzni szeretnénk a lelkes fiatalokból álló Pénzügyőr ellen – fogalmazott Papp László, vezetőedző.

A keretből a térdsérüléséből lábadozó Vörös Bettina mellett Dancsó Dalma nem állhat a csapat rendelkezésére, így nélkülük kezdik el a találkozót, melyet szokatlan időpontban, november 11-én, délelőtt 11 órakor rendeznek Budapesten.

Forrása: onkc.hu

Szerzőnk: Kiss Anna

Nézze meg ezt is!

Jelentkezőket várnak a szavazatszámláló bizottságokba

Várják a jelentkezéseket a helyi választási bizottságok az április 8-ai országgyűlési választás szavazatszámláló bizottságaiba. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.