2020. április 9. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / ONKC: Csapatként kell kimászni a gödörből

ONKC: Csapatként kell kimászni a gödörből

Szomszédvári rangadó vár az Orosházi Női Kézilabda Club felnőttcsapatára ma este, hiszen Hódmezővásárhelyre látogatnak. A 11. helyen álló Csongrád megyeiek elleni mérkőzés nehéznek ígérkezik, de egy csapatként működve pontokkal szeretnének hazatérni a dél-békésiek.

A Vásárhely a tavaszi szezon során az eddig lejátszott négy mérkőzésből kétszer győztesen és kétszer vesztesen hagyhatta el a küzdőteret. Az ONKC soron következő ellenfelének kispadján is történtek változások. A korábbi vezetőedző, Bartók Csabát, az élvonalbeli rutinnal rendelkező Varga József váltotta. A szakvezetés mellett a játékoskeretben is történt változás, hiszen éppen Orosházáról igazolt át Székesi Fanni. Mellettük több ismerős arcot is felfedezhetnek majd a vendégek, mint Ádász Diána, Horváth Dorina, Nagy Emese, Veress Zsuzsa és Lovistyék Kitti is megfordult már az Orosházánál.

Ebből adódóan a két csapat nem igazán tud újat mutatni egymásnak, hiszen jól ismerik egymást. A felkészülések során és bajnoki mérkőzéseken is többször megmérkőztek, zömében az orosháziak örülhettünk a végén. A vezetőedző is ebben bízik, hogy csapatként küzdve sikeresen utazhatnak haza Hódmezővásárhelyről.

– A héten leültünk a csapattal beszélgetni és megoldásokat kerestünk a problémákra. Bízom benne, hogy sikerült megbeszélni a problémákat és a hétvégén megszerezzük a tavasz során az első pontokat – fogalmazott Papp László.

A találkozót március 3-án rendezik a vásárhelyi Balogh Imsi Sportcsarnokban 16 órától, Fibec Zoltán és Herbák Tamás játékvezetése mellett.

Forrása: onkc.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.