2020. január 24. péntek
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: Kulcsfontosságú összecsapás következik

OFKSE: Kulcsfontosságú összecsapás következik

Minden eddiginél fontosabb bajnoki találkozó vár az OFKSE felnőtt együttesére, szombaton este a CYEB Budakalász csapata érkezik Orosházára. Bakó Botond vezetőedző a legjobb formát várja legénységétől.

Az NB I-es tabella hatodik helyét foglalja el a Budakalász, Forgács Gyula vezetőedző együttese eddig 18 pontot gyűjtött – éppen háromszor annyit, mint a házigazda Orosháza gárdája.

– Szombati mérkőzésünk azt gondolom, hogy az egyik legfontosabb mérkőzés lehet, hiszen a mi szempontunkból kulcsfontosságú, hogy megnyerjük ezt az összecsapást – hangsúlyozta Bakó Botond. – Egy eléggé stabil, jó együttessel találkozunk, hatékony átlövőkkel és stabil, jól szervezett védőfallal rendelkeznek. Nekünk a legjobb formánkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy nyerni tudjunk ezen a mérkőzésen.

– Bízom benne, hogy a Dabas elleni találkozó egy kis stabilitást és egy kis hitet tudott adni a fiúknak és mindenki tudatában lesz annak, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés, illetve ez a periódus számunkra  – emelte ki vezetőedzőnk.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – CYEB Budakalász bajnoki találkozó március 10-én, szombaton 18 órától kezdődik az Eötvös-csarnokban. A mérkőzés játékvezetői Bonifert Ferenc és Oláh Viktor lesznek.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.