2020. február 17. hétfő
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: Következik a junior válogatott

OFKSE: Következik a junior válogatott

Az  Orosházi FKSE-LINAMAR együttese ma Balatonboglárra látogat, ahol a magyar junior válogatott lesz Bakó Botond vezetőedző legénységének soron következő ellenfele.

A bajnoki versenykiírás értelmében valamennyi NB I-es csapatnak kötelezően meg kell mérkőznie a junior nemzeti együttessel, ami kiváló gyakorlási lehetőséget nyújt mindkét fél számára.

– Továbbra is kérdés, hogy milyen összeállításban tudunk pályára lépni, hiszen Domagoj sérült, Felipe játékengedélye még nem érkezett meg, így sajnos olyan helyzetben vagyunk, mint a Liga Kupa mérkőzésen. Ez azért nagy gond, mivel nem tudunk gyakorolni abban az összeállításban, amiben a legerősebbek lennénk. Itt elsősorban a védőjátékunkra gondolok, ezt tartom a legfontosabbnak – hangsúlyozza a vezetőedző a csapat honlapjának adott interjúban.

Sajnos azonban éppen a védekezés oszlopait kénytelen nélkülözni a csapat a felkészülés heteiben, pedig ahogy Bakó Botond kiemelte, fontos, hogy stabil védekezést tudjunk felállítani, ami mögött a kapusok komoly támpontokat kapnak.
– Komoly problémát és fejtörést jelent egyenlőre, hiszen edzésen sem, és mérkőzésen sem tudjuk megfelelően gyakorolni – sorolja a nehézségeket a csapat mestere.

A Magyar junior válogatott – Orosházi FKSE-LINAMAR mérkőzés január 24-én, szerdán 17 órakor kezdődik Balatonbogláron. A találkozót Fekete Tamás és Tóth Dávid dirigálja.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.