2018. október 21. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: Kecskemét csapata ellen mérkőznek

OFKSE: Kecskemét csapata ellen mérkőznek

Ma este 18 órától a Kecskemét gárdája ellen mérkőzik a Liga Kupa keretében az Orosházi FKSE-LINAMAR csapagta. Bakó Botond vezetőedző szeretné látni, hogyan küzd a csapat, és segítik egymást a játékosok.

Szerdán játssza idei első tétmérkőzését az új vezetőedző irányításával dolgozó élvonalbeli férfi kézilabdacsapatunk. A Liga Kupában hazai közönség előtt lépnek pályára Németh Laciék, az ellenfél a Kecskemét gárdája lesz.
– Közös munkánk óta ez lesz az első mérkőzés. Azt gondolom, hogy technikailag, taktikailag semmi elvárásom nem lesz a csapat irányába. Szeretném látni, hogy ebben az új helyzetben, amikor még alig vagyunk túl pár közös edzésen, hogyan küzd a csapat, hogyan fog össze a nehéz helyzetben, valamint hogyan segítik egymást – emeli ki Bakó Botond a klub honlapjának tett nyilatkozatában. 

A tréner hozzátette, természetesen a kiírás sajátos ágának köszönhetően minden játékos nem lehet ott a holnapi mérkőzésen, így lesznek olyan szituációk, helyzetek, amelyek furcsák lesznek, és amelyekben az improvizációra, rögtönzésre kell hagyatkozni.
– Mint elmondtam, nem a kiemelkedő csapatjáték fog érdekelni. Szeretném, hogy mindenki nyugodtan, jó kedvvel, viszont óriási akarattal küzdjön és csapatként kompenzálják jelenlegi állapotunkat.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti TE Liga Kupa mérkőzés január 10-én, szerdán 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Játékvezetők Fekete Tamás és Tóth Dávid lesznek.

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.