2018. május 24. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: Itthon tartanák a pontokat – érkezik a Cegléd

OFKSE: Itthon tartanák a pontokat – érkezik a Cegléd

Ezúttal pénteken lép pályára élvonalbeli csapatunk, méghozzá hazai közönség előtt. Buday Dániel vezetőedző nehéz mérkőzésre számít.

A legutóbbi hazai találkozó nagy csatát és izgalmas végjátékot hozott a Komló gárdája ellen, és hasonlóan kemény találkozóra van kilátás október 13-án is. A három ponttal a 9. helyen álló Cegléd együttese érkezik az Eötvös-csarnokba, a mieink pedig ezen az estén megszereznék első pontjaikat.

– Ismét egy nagyon nehéz és fontos mérkőzés előtt állunk. Agresszív, kemény csapat érkezik hozzánk a Ceglédet tekintve, ezért jól fel kell, hogy készüljünk. Az eddigi hibáinkat ki kell javítanunk és mindenféleképpen itthon kell tartanunk a két pontot – vázolta a célokat Buday Dániel vezetőedző.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE bajnoki találkozó október 13-án, pénteken 18 órakor kezdődik, melyre – a klubvezetés döntése értelmében – a 18 év alattiaknak ingyenes a belépés.

Forrás: www.ofkse.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Bűnmegelőzési témájú fórumok Dél-Békésben

Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.