2020. március 30. hétfő
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: Gólzáporos edzőmeccs Algyőn

OFKSE: Gólzáporos edzőmeccs Algyőn

A háromhetes bajnoki szünetet kihasználva kedden este felkészülési találkozóra utazott Algyőre Bakó Botond együttese. Az ellenfél a házigazdák NB I/B-s együttese volt, mely az 5. helyet foglalja el a másodosztály keleti csoportjának tabelláján.

ContiTech FKSE-Algyő – Orosházi FKSE-LINAMAR 39-36 (21-16)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Algyő, 15 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M., Ferenczi 4, Antal 4, Morva 5, Stranigg 5, Németh L. 1. Cs.: Szabó L. (kapus), Markoski 1, John, Knezevic 9 (3), Braz 1, Mihály 3, Kiss Axel 3, Balázs. Edző: Bakó Botond. Az Algyő legjobb góllövője: Vancsics 10.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 8/8, ill. 5/3.

Az első percekben az Orosháza ragadta magához a kezdeményezést (4. p.: 2-4), azonban az algyői gárda hamar átvette a vezetést – amit aztán meg is őrzött a találkozó végéig. Az első félidő középső szakaszában rohanós, sok hibával tarkított kézilabdát játszottak a csapatok, kevés energiát fektetve a védekezésre, így sok gól is született ebben a periódusban (11. p.: 9-8). Aztán fokozatosan növelte előnyét a házigazda, a szünetre megnyugtató, ötgólos vezetést szerezve. – olvasható a club honlapján. 

A második játékrész közepére egyetlen találatnyira csökkentette hátrányát a zöld-sárga vendégcsapat (44. p.: 26-25), elsősorban a gólerősen játszó Marko Knezevic jóvoltából, ám hiába javult fel ebben a szakaszban az orosházi fiúk teljesítménye, minden igyekezetük ellenére sem sikerült a maguk javára billenteni az eredményt (57. p.: 37-35). A hasznosnak bizonyult felkészülési találkozót pénteken újabb tesztmérkőzés követi, az NB I-es Cegléd otthonába látogatnak Németh Lászlóék.

Forrás: http://ofkse.hu

Fotó forrása: http://ofkse.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.