2018. január 17. szerda
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: Este ismét a Dabas ellen játszanak

OFKSE: Este ismét a Dabas ellen játszanak

Ma este a Magyar Kupa keretében lép pályára az Orosházi FKSE-LINAMAR múlt hétvégi bajnoki ellenfelünkkel, Dabas csapatával szemben. Az orosházi csapat célja: javítani a hibákon és továbbjutni a sorozatban.

Nem sikerült jól a szombat esti bajnoki találkozó az OFKSE számára, hazai pályán szenvedett vereséget a felnőtt csapat a Dabas gárdája ellen. Sok idő nincs a következő találkozóig, hiszen a Magyar Kupa hétközi meccset hoz, ezúttal idegenben. Buday Dániel vezetőedző a célokról nyilatkozva kiemelte, hogy a továbbjutásért lépnek pályára Dabason.

– Idegenbeli ellenfelünk a Dabas csapata lesz a Magyar Kupában. Szeretnénk kijavítani a hibáinkat, ami természetesen nem lesz egyszerű. Mindent megpróbálunk annak érdekében, hogy továbbjussunk a sorozatban – emelte ki a vezetőedző a klub honlapján nyilatkozva.

A Dabas KC VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR kupamérkőzés november 8-án, szerdán 18 óra 30 perckor kezdődik a dabasi OBO Arénában, és ugyanezen a napon rendezik az ETO-SZESE Győr – Csurgói KK találkozót is.

Forrás: ofkse.hu

 

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Jelentkezőket várnak a szavazatszámláló bizottságokba

Várják a jelentkezéseket a helyi választási bizottságok az április 8-ai országgyűlési választás szavazatszámláló bizottságaiba. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.