2020. január 26. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: 120 százalék kell a pályán

OFKSE: 120 százalék kell a pályán

Újabb nehéz mérkőzés vár az élvonalban felnőtt férfi kézilabdacsapatra, Bakó Botond vezetőedző szerint kitartással és kemény munkával elérhetik a célokat.

Hazai pályán folytatja az NB I-es pontvadászatot a hétvégén az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület, szombat este az Eötvös-csarnok közönsége a jelenleg a tabellán 26 ponttal a negyedik helyen álló Balatonfüred vendégjátékát láthatja.

– Ismételten nehéz mérkőzés vár ránk. Ahogyan a tabellán mutatott helye, úgy a játék színvonala is magasan van a Balatonfüred csapatánál. Azt gondolom, hogy 120 %-ot kell nyújtanunk a játék minden elemében ahhoz, hogy sikeresek lehessünk. A sérülésekből felépült és visszatérő játékosok formája még nem a megfelelő. Sajnos így még csapatszinten is sok az elmaradásunk, de pozitívan látom a dolgokat, és tudom, hogy kitartással, kemény munkával és összefogással meg fogjuk valósítani a céljainkat – nyilatkozta Bakó Botond.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Balatonfüredi KSE bajnoki mérkőzés február 17-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban, játékvezetők Paska Dániel és Vastag Sámuel lesznek – olvasható az egyesület honlapján.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.