2018. december 16. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Női foci: A Gyulai Amazonok átvették a vezetést

Női foci: A Gyulai Amazonok átvették a vezetést

Szombaton az Orosházi MTK ULE pálya adott otthont a Békés Megyei Női Műfüves Futsal bajnokság soron következő fordulóinak. Ezúttal 4 csapat mérkőzött, a Gyulai Amazonok uralják a tabella élét.

4 csapat – Csorvás, Wanted, Gyulai Amazonok és Szentetornyai Amazonok – mérkőzött meg a szombaton, Orosházán megrendezett női futsal bajnoki fordulói során.

A késő délután kezdődő fordulón az első mérkőzést a Szentetornyai Amazonok és a Gyulai Amazonok játszották. Ez alkalommal az utóbbi csapat bizonyult jobbnak, így a tabella első fokát az ősszel a Gyulai Amazonok birtokolhatják.

– Hajtós, küzdelmes meccsen maradtunk alul. Rengeteg helyzetünk volt, sajnos ezt nem tudtuk gólokra váltani. Van még egy forduló számunkra az ősszel, itt csakis a győzelem elfogadható. Tavasszal pedig újult erővel vághatunk neki a szezonnak. – nyilatkozta hírportálunknak Zvolenszki Vivien, a Szentetornyai Amazonok játékosa.

Az Magyar Labdarúgó Szövetség tervei szerint a 7., 8. és a 9. forduló is lezajlott volna a szombati napon, azonban ez néhány csapatnak gondot okozott, így az utolsó fordulót, amelyben a Szentetornyai Amazonok is érdekeltek, november 19-én rendezik meg. A szentetornyai lányok ellenfele Kisújszállás és Mezőberény csapata lesz.

Eredmények:

Szentetornyai Amazonok – Gyulai Amazonok 1:3

Wanted – Gyulai Amazonok 0:3 (játék nélkül)

Csorvás – Wanted 1:5

Gyulai Amazonok – Csorvás 12:1

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.