2018. december 16. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Névadó táblát avatnak a földváriak

Névadó táblát avatnak a földváriak

Június 21-én névadó ünnepséget tart a Pusztaföldvári Labdarugó Klub. A házigazdák színes és izgalmas programokkal várják az érdeklődőket. A rendezvényen névadó táblát avatnak, melynek a felújított sportpálya ad helyet.

Az elmúlt években számos sportberuházást végeztek Pusztaföldváron, biztosítva ezzel minden lehetőséget a fiataloknak a mozgásra. A helyi sportegyesület az MLSZ felé több pályázatot is benyújtott. Elvégezték a pályarekonstrukciót, továbbá kihasználva a lehetőséget, folyamatosan bővítik a sportoláshoz szükséges eszközparkot is. Következő lépésben az öltöző épületének teljes felújítását hajtják végre.

Sinka Ferenc a Pusztaföldvári LK elnöke elmondta, minden sportberuházás, fejlesztés a csapat fejlődéséhez és eredményességéhez járul hozzá. Megkoronázva az idei év sikereit egy nagy sporteseményre készül az egyesület. Június 21-én emléktábla avatása mellett névadót tartanak a sportpályán.

–          Többek között 130 labdarugónk fog megmérkőzni, és a kissebek is kikapcsolódhatnak. Őket légvár, hinta, lovaglás és sétakocsikázás várja. A rendezvényen 100 forintért támogató jegy vásárolható, amelyből a klub 50 forintot adományoz a pusztaföldvári óvodának udvari játékok vásárlására. A jótékonysági ünnepség és Foci Gála fővédnöke Simonka György, országgyűlési képviselő lesz – részletezte az eseményt a klub elnöke

A rendezvényen izgalmas programokkal, koncertekkel, bemutatókkal, műsorral várják a szervezők az érdeklődőket. A jó hangulatról a Dupla Kávé együttes gondoskodik, majd Retro Discoval zárják a napot.

Hajdú Edit

Nagy Imre sportletesitmeny A3 plakat terv I. (2)

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.