2018. május 22. kedd
Likefestoon / Aktuális / Nem csak a 20 éveseké a világ

Nem csak a 20 éveseké a világ

Ne hagyjuk, hogy bárki is mást mondjon, az élet 65 évesen kezdődik – hangzott a mondtad az Egységes Szociális Központ Reménység Klubja nyílt napi megnyitóján, ahol színes programok és önfeledt szórakozás várta a klub jelenlegi és leendő tagjait.

Csütörtök délelőtt megtelt a Lórántffy utca Orosháza, Rákóczi-telepen, ugyanis 10 órakor kezdetét vette az Egységes Szociális Központ Reménység Klubjának nyílt napi rendezvénye.

– Nem titkolt célunk az, hogy azok az itt élő idős személyek, akik még nem a klubhoz tartoznak, kedvet és ízelítőt kapjanak a klub által nyújtott programokhoz és megismerjék a helyi sajátosságokat. Számunkra az a legfontosabb, hogy az ellátottjaink kiválóan, otthonosan érezzék magukat a klubban és hogy közösen bebizonyíthassuk, nyugdíjas korban is lehetnek életcélok, hiszen ebben a korban is öröm, ha képesek vagyunk céljainkat elérni. Ehhez kívánunk szakember gárdánkon keresztül maximális segítséget nyújtani önöknek – emelte ki Szőke Csilla nappali ellátás vezető a rendezvényen.

Az ünnepélyes megnyitó után a Candy Dance Crew orosházi tánccsapat táncosai szórakoztatták a közönséget, de a későbbiekben az énekes, hastáncos előadások és a központ dolgozóinak műsora is nag20170713_102721y sikert aratott. A programok után tombolahúzással zárult az esemény.

Az Egységes Szociális Központ nappali ellátást, szociális étkeztetést, házi segítségnyújtást szolgáltat a Rákóczi-telepi és Újosztáson élő időseknek.

A programmal a hasznosságtudatot, a közösséghez tartozás érzését erősítik a klub tagjaiban.

Földesi Szandra

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Családbarát lett a Szülészet Nőgyógyászati Osztály

Családbarát Kórházi Osztály 2018 – áll a felirat az Orosházi Kórház 3. emeleti folyosóján. Ennél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.